Ühes märtsikuises „Osooni“ saates ETVs kajastati püsimetsa majandamist kui üht metsa majandamise või kasutamise võimalust. Liis Kuresoo kurtis, et liiga pikalt on lageraiemajandust viljeletud.

Ants Varblane
Ants Varblane: metsasõja õhutajatel oleks aeg samm tagasi astuda (28)
METSALEHT | Metsamees Ants Varblane filmist „Vara küps“

Pikaaegne erametsanduse edendaja Ants Varblane vaatas ära viimasel ajal ohtralt kõneainet pakkunud Martti Helde filmi „Vara küps“. Tunnet, et metsade päästmiseks tuleb midagi otsekohe ette võtta, ei tekkinud.

Ants Varblane

Suur Munamägi on vapustav võimalus uut aastat vastu võtta – kust siis veel saaks kaunist kodumaast nii suurejoonelise vaate. Torni tippu püstitatud Eesti kõige kõrgemal asuv kuusk sümboliseerib lootust, et kunagi on mägi taas roheline.

Mari Kartau
Sisuturundus
5 põhjust, miks tuua jõulukuusk riigimetsast

Jõulud on peagi ukse ees ning pühademeeleolu loomiseks tasub omale sobivat jõulukuuske otsima hakata. Jõulupuu tuppa toomine kuulub õigustatult eestimaalaste traditsioonide hulka – see täidab kodu mõnusa kuuselõhnaga, loob pühadetunde ning liidab perekonda ja lähedasi. Et jõulukuuse valimine tänavus...

Toomas Niidu on Eesti suurima metsaühistu tuhande neljasajas liige, kes otsustas hakata majandama päradnuseks saadud metsi. Tööpõld on suur, kuid ühistu abiga tehtav.

Mari Kartau